Valet av vapen i CSGO kan vara avgörande för hur matchen går. Nedan listar jag mina fem favoritvapen.

AWP – Awp är det starkaste vapnet i hela csgo men skjuter ganska långsamt. Jag skulle rekommendera Awp för nya spelare som har åtminstone helt okej sikte. Ett övertag med Awp är att om du träffar ditt första skott över benen så är motståndaren död. Ett tips är att ifall du missar det första skottet med Awp så borde du byta till din secondary då det i låga ranker är stor chans att din motståndare anväder vapen som P90 eller Ump.

[adinserter block=”2″]

Ak 47 – Ak 47 är antagligen det mest populära vapnet. Ak 47 är en  automatkarbin som skjuter relativt snabbt och skadar relativt mycket, medelmått alltså. På långa avstånd kan Ak 47an vara svår att hantera då den har hög recoil. Ak 47an används oftast på tre olika sätt. De tre sätten är burst, spray och tap. Burst och spray är bättre på medelavstånd då de är svårare att kontrollera medans tap är bra på långa avstånd.

M4A1 –  M4A1 är bland de mest populära vapnen. M4A1 är precis som Ak47 en  automatkarbin som skjuter relativt snabbt och skadar relativt mycket, dock så skadar  den lite mindre än Ak47an. Fördelen med M4A1 är att den är betydligt mycket mer träffsäker än Ak47an. M4A1 används precis som Ak47an på tre olika sätt. De tre sätten är burst, spray och tap.  Eftersom att M4A1 är mycket mer träffsäker så kan burst vara effektiv på längre avstånd.

CZ75 – 

USP –